jeroen@thaiseyogamassage.nl  |  +31 (0)6 45310818
Follow us :-

Basis Cursus Thaise Yoga Massage

Basis Cursus Thaise Yoga Massage Niveau  1

In deze tweedaagse basis cursus leer je om op een meditatieve en ontspannen manier een heerlijke Thaise Yoga Massage van ruim een uur te geven.

De cursus is praktisch van opzet; je bent afwisselend gever en ontvanger van de massage. Op een speelse manier gaan we masseren met onze duimen, vingers, handpalmen, ellebogen, voeten en knieën en leren we eenvoudige yoga strekkingen in de massage toe te passen. De posities; rug-lig, buik-lig en zit-positie komen hierbij aan bod. Ook doen we oefeningen die je helpen om een juiste lichaamshouding tijdens het masseren aan te leren. 

We werken in kleine groepjes van minimaal 4 tot maximaal 6 personen. Daardoor is er veel rust, concentratie en persoonlijke aandacht van de docent.

Anatomische kennis en/of massage ervaring is niet noodzakelijk om aan deze workshop deel te nemen. Het enige wat je mee moet nemen is: je gezonde verstand, je inlevingsvermogen en vooral: makkelijk zittende katoenen kleding.

Dus heb je zin om je partner, je vrienden of familie een fijne en ontspannende massage te geven dan is deze cursus echt iets voor jou ! Tevens is de basis cursus voor masseurs, therapeuten, dansers, yoga-, tai chi- en chi kung liefhebbers etc. een perfecte manier om hun kennis, vaardigheden en ervaring uit te breiden.

Deelname is op volgorde van inschrijving. Stuur altijd het inschrijfformulier op. Je inschrijving is pas volledig als je het cursusgeld hebt voldaan. Op het inschrijfformulier vind je de info om dit over te maken met internetbankieren.

Wil je jezelf aanmelden ? inschrijfformulier 2014.pdf

Heb je nog vragen ?  jeroen@thaiseyogamassage.nl