jeroen@thaiseyogamassage.nl  |  +31 (0)6 45310818
Follow us :-

Praktijk

Praktijk Westerpark

Welkom in de nieuwe praktijk, direct gelegen aan het Westerpark in Amsterdam. De praktijk is zoveel mogelijk met natuurlijke materialen ingericht. Een vloer van bamboe, rotan stoelen, een kamerscherm van rijstpapier en de doeken meegebracht uit India, Nepal, Birma en Thailand, geven een warme en authentieke sfeer aan de praktijk.  Een mild aromatisch geurtje vult de ruimte en als je wilt kan je jou eigen favoriete muziek op je ipod/iphone mee brengen om heerlijk bij weg te dromen tijdens je behandeling.

Parkeren

In de straat zijn auto’s te gast. Dit betekent dat je er alleen in mag rijden als je er ook echt moet zijn. Daarbij zijn er veel meer (betaalde) parkeerplaatsen beschikbaar dan wat je gewend bent van Amsterdam.

Fiets en OV

Het is ongeveer 5 minuten fietsen vanaf het centraal station en een wandeling van 500 meter brengt je aan de rand van de jordaan en de grachtengordel. Als je met tram 3, bus 21 of 22 komt is het vanaf het Haarlemmerplein nog zo’n 3 minuten wandelen door het park en kom je met lijn 10 is het vanaf het Limburg Stirumplein ook circa 3 minuten.

In de omgeving

Een massage in Prakijk Westerpark kan je prima combineren met een bezoek aan de Hammam bij de buren (maandag is mannendag, de rest van de week women-only), een bezoek aan architectuurmuseum ‘het schip’, een wandeling door het park en de waternatuurtuin. Natuurlijk zijn er nog de vele andere mogelijkheden die het westerpark biedt; bioscoop het ketelhuis, lunchcafe ‘de bakkerswinkel’, de kinderboerderij, een terrasje pikken bij pacific park, etc.