jeroen@thaiseyogamassage.nl  |  +31 (0)6 45310818
Follow us :-

Vervolg cursus Thaise Yoga Massage

Tijdens deze tweedaagse vervolg cursus komen naast de posities; rug-lig, buik-lig en zit-positie nu ook de zijlig-positie uitgebreid aan bod. We leren op een speelse wijze waar de “Sen Sib” lopen en hoe we deze energielijnen met de duimen, vingers, handen, ellebogen, knieën en voeten op een meditatieve manier kunnen masseren.

Er is veel aandacht voor hoe we onze partners kunnen begeleiden en masseren in yoga-strekkingen. Ook doen we oefeningen om een juiste lichaamshouding tijdens het masseren aan te leren en maken we kennis met meditatie technieken die ons ondersteunen om vanuit ontspanning en met compassie te masseren.

Deze vervolg cursus is te volgen als vervolg op de basis cursus.  We werken in kleine groepjes van minimaal 4 tot maximaal 6 deelnemers. Daardoor is er veel rust, concentratie en persoonlijke aandacht van de docent.

Deelname is op volgorde van inschrijving. Stuur altijd het inschrijfformulier op. Je inschrijving is pas volledig als je het cursusgeld hebt voldaan. Op het inschrijfformulier vind je de info om dit over te maken met internetbankieren.

Wil je jezelf aanmelden ? inschrijfformulier 2013-2014.doc

Heb je nog vragen ?  jeroen@thaiseyogamassage.nl